HENG Balance Lamp |Portable|

LED лампа Heng Balance DH0037 - Елипса - Пластмаса - USB C - Батерия - Меден

Нов продукт
108.00 лв.
  • -
  • +

В баланс

Heng Balance Lamp са серия от настолни лампи. Повечето лампи имат стандартен превключвател. С Heng Balance Lamp излизаме от стандарта и вкл./изкл. се извършва от две дървени топчета. Когато повдигнете долното дървено топче, то ще бъде привлечено от висящото и ще останане във въздуха, включвайки светлината.

Многофункционалност

Тази креативна малка лампа е подходяща, както за четене на бюро, така и като нощна лампа. Heng Balance Lamp ще бъде незаменима в повечето Ви стаи, защото освен източник на светлина тя е и произведение на изкуството.

Дизайн

Създадохме дизайн, в който светлинният елемент е вграден в рамка, така че светлината да може да излезе навън, да не дразни окото и да създава чувство за спокойствие и комфорт.

Материали

Елегантната рамка на лампата е изработена от висококачествен дървен материал, създавайки усещане за естествена топлина и уют. Избрали сме точно бук, в стремежа си да се чувствате близо до природата.

Награда Red Dot

Li Zanwen спечели наградата Red Dot през 2016, както и наградата Red Dot - Best of the Best с Heng Balance Lamp. Той смята, че въображението е тайната на постоянен поток от вдъхновение.

USB изход Да
USB изход (V) 5V
USB изход (mA) 1000mA
USB кабел Включен USB-А към Micro USB
Батерия 3.7V / 2000mAh / 7.4Wh
Време за зареждане
Гаранция 2 години
Живот 20,000 часа
Ключ за вкл./изкл. Да, магнитни топчета 2бр / 10x10мм
Напрежение 100 - 240V~
Размери 40 х 20 х 7см
Светлинен поток 35lm/W, 18W
Съвместим с Всички раклонители PowerCube USB, USBcube, PowerUSB
Тегло 866
Цвят Меден
Цвят на светлината 2700K (Топпло Бяло)

Този продукт може да закупите също в: