Единственият начин
да постигнем нещо различно,
е да бъдем различни

Кои сме ние

Allocacoc е единствена по рода си компания за индустриален дизайн. Индустриалният дизайн при нас не обхваща само дадена категория или конкретна промишленост.

Визия

a different standard. "За нас е от изключителна важност да селектираме добре наложили се, общоприети продукти и да ги преобразяваме. Правейки това, крайната ни цел е да създадем различен стандарт."

Мисия

"В крайна сметка искаме да наложим поне един от продуктите ни във всяко домакинство по целия свят - от най-заможните домакинства в Ню Йорк, до най-отдалечените кътчета на Малави."

Дизайн

Eдинствено с красиви форми, не бихме могли да постигнем промяна. Ето защо функционалността е важна. Нашият продукт би трябвало да предлага решение на проблем, на който наличните на пазара продукти, в момента не обръщат внимание.

Производство

Ние отделяме голямо внимание на цената: нужно е тя да бъде достъпна за крайния потребител, за да си купи продукта. Само, когато тези два критерия бъдат покрити, ще бъде оправдано за крайният потребител да възприеме различен стандарт.

Продажби

Нашите продукти трябва и да са достъпни навсякъде: от най-големите хипермаркети, до най-малките квартални магазини. Това означава, че ни е нужен добре разработен модел на разпространение, с ясно обособена роля и значимост на всяко звено подистрибуторската верига.