DUSK Clock

Часовник DUSK

72.00 лв.
  • -
  • +

Опростен дизайн

Изчистен и стилен дизайн - само диск и стрелки. По този начин часовникът изглежда естествен и балансиран. Монохромната повърхност променя цвета си през денонощието и създава усещане за близост с природата, сякаш слънцето и небето са при Вас, в дома Ви.

Стил и вариации

Изчистеният дизайн на Dusk крие сложен механизъм, който позволява повърхността на часовника да се променя от светла към тъмна, в унисон с цвета на небето и движението на слънцето. Колкото по-високо грее слънцето, толкова по светъл е цветът на часовника. И така всеки ден, всеки час ...
От изгрев до залез, от утрото до нощта.

Различен, но естествен

Всички ние можем да се ориентираме за времето по позицията на слънцето. Сега, с промяната на цвета си, Dusk Ви дава възможност да усетите слънцето в дома си, да усетите присъствието му, да погали сетивата Ви по различен, но естествен начин.

Изживейте кръговрата в дома си

Цветът на часовниа съответства на промените в небето, което го прави по-интересен и естествен. Представете си, че имате възможност да наблюдавате как слънцето огрява земното кълбо... . Не е ли прекрасно усещането всичко това да се случва в дома Ви?

Красотата идва с хармонията

Красотата е свързана с хармонията - това е мотото на нашия дизайн. С изчистения си вид, часовникът е сведен до първичния образ на живота – слънце и небе. Способността му да следва ритъма на времето ни прави част от него, тук и сега.

Батерия 1 AA батерия
Гаранция 2 години
Материал Поляризиран акрил
Размери кутия: 150мм; Часовник: диаметър 300мм
Съвместим с Заглушено движение на секундите
Тегло 450 грама
Цвят Черен

Ръководство за продукта

Запознайте се подробно с предимствата на продукта и неговите спецификации.

Техническо ръководство