ScrewDriver |FreeTwist|

Отверка без батерия 10945GY - Сива

Нов продукт
34.80 лв.
  • -
  • +

19 бита в 3 разновидности: прави, кръстати и звезда

Отверката има богат избор от накрайници, включващи: прави, кръстати и еврейска звезда. В корпуса ѝ се вместват достатъчно размери, елиминирайки необходимостта от повече инструменти за завършване на многобройни стандартни дейности от Вашето ежедневие. Искате да монтирате електрически контакт, ключ за лампата, розетката на стената или да сглобите новата етажерка – ние предлагаме отверка, която съдържа всичко, което Ви е необходимо за това.

Включени са накрайници с размери от 4мм и 6мм

Магнитният държач гарантира, че всички битове са плътно прикрепени към отверката. 4-милиметровият накрайник е поставен в дръжката. Лесно можете да превърнете 6-милиметровия държач в 4мм. Това прави отверката ScrewDriver многофункционален инструмент за майстори, работници, сервизни техници, както и за домашна употреба.

3-позиционен плавен механизъм

Трипозиционният превключвател на ScrewDriver може да се завърта по посока на часовниковата стрелка, обратно на часовниковата стрелка или да го заключите.

Ергономично проектирана ръкохватка за по-голям комфорт

Отверката разполага с удобна гумирана дръжка, която помага бързо да се развият или завият винтовете и намалява болезнеността на ръцете и китките при продължителна работа.

Вградено компактно съхранение за лесен достъп, организация и транспортиране

Без загубени битове и накрайници. Всички битове се съхраняват в дръжката, което дава възможност за лесно организиране и по-бърза подмяна на накрайниците. Просто вземете един ScrewDriver заедно с вас, за да завършите всички необходими задачи.

Сменяеми битове

Вместо да подменяте няколко отвертки според нуждите ви, ScrewDriver разполага с магнитен държач, който може да държи различни битове. Всеки бит е прецизно обработен за точно напасване, което ги прави ефективни и лесни за използване. Отверката е идеална за почти всяка работа вкъщи или при пътуване.

Гаранция 2 години
Ключ за вкл./изкл. 3-позиционен плавен механизъм
Размери 36мм х 36мм х 158мм
Свързване Включени 19 бита в 3 разновидности: прави, кръстати и звезда
Система за монтиране Включени са накрайници с размери от 4мм и 6мм
Тегло 240 грама
Цвят Сив

Ръководство за продукта

Запознайте се подробно с предимствата на продукта и неговите спецификации.

Техническо ръководство