Mag Wallet

Магнитен портфейл DH0009GY - Сив

21.00 лв.
  • -
  • +

Това е Mag

Mag е модулен портфейл, който можете бързо да разделите и после да прикачите отново. С магнитната лента на Mag е достатъчно само да доближите, прикрепите и сте готозваи излизане!

Просто магичен

Опростената магнитна система на Mag позволява портфейлът Ви да се персонализира според Вашите нужди. Разделете нещата си в един по-организиран портфейл! Прикрепете ги само, когато имате нужда и по начин, който Ви харесва. Mag ви обещава уникално преживяване, както никога досега. Да носите с Вас по-малко? Никога не е било толкова лесно.

Mag се предлага в 3 модула

Основен: Побира до 3 кредитни или дебитни карти и малко пари в брой. Спомагателен: Побира до 6 кредитни или дебитни карти и повече пари в брой. Джоб<бstrong>: Няма цип, но е много сигурен начин да държите свободните си елементи, например ключове или монети.

Елегантен и изтънчен

С използваната високо-технологична техника за лазерно рязане, завършен с качествена традиционна изработка, Mag не само изглежда различен от всички останали, но и е достатъчно изискан, за да е с Вас при всеки повод и по всяко време.

Изработен от най-доброто

Mag е изработен от водоустойчива тъкан, която му придава превъзходно усещане, като в същото време остава невероятно тънък, лек и издръжлив.

Водоустойчивост Да
Гаранция 2 години
Материал PU
Размери 118мм x 84мм x 6мм
Свързване Модулно чрез магнитни ленти
Тегло 53 грама
Цвят Сив

Ръководство за продукта

Запознайте се подробно с предимствата на продукта и неговите спецификации.

Техническо ръководство