LightCube |Original E27|

LED лампа E27 LightCube 10686 ЖЕСТ+ БУТОН 100-240V; WARM

Нов продукт
30.00 лв.
  • -
  • +

Гъвкавост

За разлика от традиционните електрически крушки, LightCube се предлага с щепсел, който може да се използва навсякъде, без да е необходимо допълнително осветително тяло. Той може да бъде поставена във всеки контакт, за да се освети помещението по различни начини.

Контрол чрез жестове

LightCube може да се контролира чрез използване на жестове с ръка. Просто размахайте ръката си пред LightCube, за да го включите или изключите. Когато пожелаете да регулирате яркостта, просто задръжте ръката си пред сензора.

Димиране с памет

Режимът на димиране ще се активира, когато ръката Ви е поставена пред LightCube за повече от две секунди. Тя ще запомни и потдържа яркостта, която сте задали, до следващия път, когато я коригирате.

Ръчен контрол

За да предотвратите случайно включване/изключване на светлината, натиснете черния бутон на LightCube, за да превключите от режим чрез жестове към ръчен.

Съвместимост

В комбинация с нашите аксесоари (например LightStand, LightFix, LightShade) може да се използва като подово осветление, таванна лампа, настолна лампа, стенна лампа, прожектор и др.

Преносим

LightCube е преносим и презареждащ, с вътрешна батерия, която може да осигури до няколко часа непрекъснато осветление. Това е удобно при използване на открито през нощта, на палатка, в килера или при прекъсване на електрозахранването.

Удължителен кабел

LightCube разполага с удължителен кабел, който ще Ви даде още по-голяма гъвкавост. Свържете го като таванна лампа или го поставете под леглото или дивана за подово осветление.

Съвместим със стенен ключ

Чрез свързване на LightCube към съществуващото окабеляване за осветителни тела, можете да контролирате светлината с обикновен стенен ключ.

Гаранция 2 години
Дължина на кабела Без кабел, цокъл Е27
Живот 20,000 часа
Ключ за вкл./изкл. Да, задръжте за да димирате светлината
Напрежение 100 - 250V; 5W
Размери 64 х 64 х 42мм
Светлинен поток 450lm
Тегло 100 грама
Цвят Бял
Цвят на светлината Топло бяло

Ръководство за продукта

Запознайте се подробно с предимствата на продукта и неговите спецификации.

Техническо ръководство

Този продукт може да закупите също в: