Докосни и плъзни, за да димираш или да увеличиш дължината на светлината

LightStrip Touch притежава уникална способност, с която да контролирате вашата светлина: плъзнете по върха с пръст, за да включите повече светодиоди. Получавате едно естествено преживяване за регулиране на светлината.

По-свободни, регулируеми светлинни ъгли с гъвкава и модулна стойка

Съединението позволява по-голяма гъвкавост: можете свободно да регулирате ъгъла на стойката, на лампата, за да осветите оптимално вашата работна зона. Можете също да регулирате посоката на лъча, което ви позволява да използвате непряка светлина, за да създадете по-топла атмосфера.

Превърнете го в стълб от светлина

Когато прокарате пръст по лентата, можете да я плъзгате, докато всички светодиоди светнат и да я превърнат в настолна лампа. Възможни са и други разновидности: когато напълно издигнете корпуса на лампата и намалите яркостта, тя може да се използва като светещ стълб от фонова светлина.

Модулен дизайн

Разширете LightStrip, като свържете към него до още 2 допълнителни, за да създадете повече светлина за работния плот.

LightStrip е съвместим с различни модулни тела и стойки

LightStrip могат да се използват самостоятелно или комбинирано и да бъдат разширени до максимум три модула. С различни скоби те могат да бъдат превърнати в стенни лампи, настолни лампи, нощни лампи, подови лампи или дори полилеи.

Висококачествен алуминиев корпус

Корпусът от алуминиева сплав придава здравина и лекота, като същевременно осигурява качествена визия.