Екологична

Корковата кора се събира на всеки 9-12 години от дървото Корков дъб, като се използват специални традиционни методи, за да не му се навреди и да се остави дървото да живее и да расте до 150-250 години. Свойствата на Корка са: 100% Естествен, Многократно използваем, Рециклируем и Екологичен.

Традиционни мотиви | 3 Модела, 3 Емоции

Тези мотиви се използват, за да създадате усещане за традиция в сърцето на модерния интериор. Можете да избирате между три различни модела: Холандски, Китайски или Персийски. И трите различни модела съдържат традиционните форми, които често се срещат в тези култури.

Лесна подготовка

Lampin се оформя лесно, чрез сгъване на Корк и събиране на двата магнита заедно. Те гарантират, че Lampin ще запази своята уникална форма.

Закачете бележките си

Lampin е изработен от същия материал, от който се изработва таблото за бележки и ще можете да закрепите бележките си върху него. Тъй като лампата привлича вниманието, Вашите бележки ще бъдат много видими, правейки по-малко вероятно да забравите за ангажимента си.

Различни разположения

Lampin е гъвкав и можете да го монтирате навсякъде. Може би вече сте решили да го поставите на масата или на пода, но също така можете да монтирате Lampin на стената или да го използвате, като висяща лампа.

Многоцветен

Ако предпочитате друг цвят, вместо оригиналния на Корк, винаги можете сами да нарисувате Lampin, толкова пъти, колкото желаете. Материалът подлежи на това.