Тънка

Колкото и тънка да е тази поставка за телефон, ще се учудите, че това малко тяло може да събира до три карти. Вашата шофьорска книжка, вашата кредитна карта, вашата визитка. Не се притеснявайте, поставката има вграден RF-ID, всичките ви карти ще са на безопасно място.

Приберете я за секунда

MOFT притежава естествена, но много ергономична сгъваема линия на гърба, която е достатъчна, за да може поставката да функционира перфектно. Тя може бъде с вас незабелязано през цялото време и да ви помогне да я разгънете или приберете само за 1 секунда.

Поставете я навсякъде, където искате

Спомняте ли си времето, когато ръцете ви са били заети от други неща, но все пак искате да използвате телефона си? С нашата магнитна залепваща подложка вече можете да използвате телефона си без ръце, когато се преобличате в дрешника, шофирате, готвите или се къпете.

Устойчив ръчен захват, трайно качество

Допълнителна стойка на гърба ще държи телефона в ръката ви като магнит. Повече не се притеснявайте, когато се опитате да го използвате под невъобразими ъгли.

Здраво държане, лесно отстраняване

Открихме перфектно лепило за поставката, което може да бъде премахнато от телефона ви, без да оставя никакъв отпечатък или драскотина, като същевременно е достатъчно силно, за да издържи на всички видове дърпане и усукване.