audioCube |Portable| ZERO 10W

ПОРТ. ГОВОРИТЕЛ AUDIO CUBE 10486BK ZERO USB С БАТЕРИЯ

Нов продукт
60.00 лв.
  • -
  • +

Пространствено звуково усещане

Повечето високоговорители са насочени в една посока, което означава, че най-добрият звук се чува, само когато човек застане точно пред самия високоговорител. Тъй като audioCube използва високоговорители, насочени в множество посоки, звукът прониква в пространството без да има мъртви точки. Създадохте 360-градусов обхват на аудиото, при който звукът влиза във взаимодействие със стаята. audioCube е най-добрият преносим Bluetooth високоговорител за вашия дом, той е идеалният гвоздей на всяка програма.

Бас

AudioCube разполага с невероятен бас, особено предвид размерите си. Това е допълнително подсилено от вибрираща плоскост, която служи и като бутон за включване/изключване. Има също така и интегрирана LED светлина, за да можете лесно да виждате дали продуктът е включен или изключен.

Няма нужда от външен адаптер

AudioCube предлага също и вградена ел. верига за захранването, което означава, че няма нужда от обемисти външни адаптери, като улеснява поставянето и зареждането на audioCube навсякъде.

Вътрешна батерия

AudioCube |Portable| разполага също и с вътрешна батерия с живот до 12 часа за ситуации и събития, при които не е наличен контакт. Ако търсите най-добрият преносим високоговорител, който да вземете с вас на път, то знайте, че audioCube ще издържи по-дълго от други преносими безжични високоговорители с подобни размери.

Бутони

AudioCube включва ясно обособени бутони, чрез които имате достъп до всички основни функции (пауза/възпроизвеждане, сила на звука, предишна/следваща песен и търсене на устройство за сдвояване) само с едно докосване, а всички бутони имат и ясна обратна връзка чрез звуков сигнал. Ако искате да задавате команди от разстояние, за улеснение, audioCube включва Bluetooth връзка.

USB изход Да
USB изход (V) 5V
USB изход (mA) 2000mA
USB кабел Включен USB-А към Micro USB
Високоговорители (W) 4 + бас (10W)
Гаранция 2 години
Дължина на кабела 1.5м
Захранване Вграден адаптер
Изходна мощност (W) 10W
Импеданс
Капацитет на батерията 1400mAh / 3.7V / 5.18Wh
Напрежение AC 100V-240V/50-60Hz
Свързване Bluetooth 4.0 ( до 10м ) & 3.5мм жак
Тегло 1330 грама
Устойчив на пръски Да
Цвят Черен
Честотен диапазон 40Hz - 20kHz

Този продукт може да закупите също в: