audioCube |Portable| 40W

Портативен говорител Power Cube 3902BK с батерия

168.00 лв.
  • -
  • +

Пространствено звуково усещане

Повечето високоговорители са насочени в една посока, което означава, че най-добрият звук се чува, само когато човек застане точно пред самия високоговорител. Тъй като audioCube използва високоговорители, насочени в множество посоки, звукът прониква в пространството без да има мъртви точки. Създадохте 360-градусов обхват на аудиото, при който звукът влиза във взаимодействие със стаята. audioCube е най-добрият преносим Bluetooth високоговорител за вашия дом, той е идеалният гвоздей на всяка програма.

Бас

AudioCube разполага с невероятен бас, особено предвид размерите си. Това е допълнително подсилено от вибрираща плоскост, която служи и като бутон за включване/изключване. Има също така и интегрирана LED светлина, за да можете лесно да виждате дали продуктът е включен или изключен.

Няма нужда от външен адаптер

AudioCube предлага също и вградена ел. верига за захранването, което означава, че няма нужда от обемисти външни адаптери, като улеснява поставянето и зареждането на audioCube навсякъде.

Вътрешна батерия

AudioCube |Portable| разполага също и с вътрешна батерия с живот до 12 часа за ситуации и събития, при които не е наличен контакт. Ако търсите най-добрият преносим високоговорител, който да вземете с вас на път, то знайте, че audioCube ще издържи по-дълго от други преносими безжични високоговорители с подобни размери.

Бутони

AudioCube включва ясно обособени бутони, чрез които имате достъп до всички основни функции (пауза/възпроизвеждане, сила на звука, предишна/следваща песен и търсене на устройство за сдвояване) само с едно докосване, а всички бутони имат и ясна обратна връзка чрез звуков сигнал. Ако искате да задавате команди от разстояние, за улеснение, audioCube включва Bluetooth връзка.

Батерия 18500 Li-ion батерия
Високоговорители (W) 4 + бас (40W)
Време за зареждане
Гаранция 2 години
Дължина на кабела
Захранване Вграден адаптер
Импеданс
Капацитет на батерията 4.2V, 4800mAh, издържа до 12ч при нормално използване
Напрежение AC 100V-240V/50-60Hz/30W
Предпазител 1A
Свързване Bluetooth 4.0 ( до 10м ) & 3.5мм жак
Тегло 1330 грама
Устойчив на пръски Да
Цвят Черен
Честотен диапазон 40Hz-20kHz