audioCube |Portable|

Портативен говорител Power Cube 3902 WT с батерия

142.80 лв.
  • -
  • +

360-градусов звук

AudioCube е портативен говорител от нов клас - предоставя 360-градусов звук, който Ви заобикаля от всички страни. С него не е нужно да стоите отпред, за да се радвате на музиката от високоговорителя. Звукът се носи от всички страни на пространството. Незаменимо усещане и наслада за сетивата! Снабден с Bluetooth, което го прави идеален за дома Ви, а и по време на път.

Функционални предимства

Предвид размерите си, AudioCube пресъздава такъв неповторим бас, че трудно бихте могли да го сравните с друго устройство. Бутон за включване и изключване, който представлява вибрираща плоскост. Снабден е и с LED светлина, за да Ви подскаже за секунди, кога е в работен режим.

Практичност и комфорт

Говорителят разполага с вътрешна батерия, гарантираща Ви преживяване в продължение на 12 часа. Има моменти, когато наоколо не можем да използваме контакт. Това не може да е пречка в случая.

Без обемисти адаптери

Не се налага да разчитате на обемисти външни адаптери, тъй като AudioCube има своя вградена електрическа верига за захранване. Имате пълна свобода да го носите навсякъде със себе си. Забавлявайте се и оценете неговите функционални предимства.

Контрол с лесен достъп

Управлявайте го чрез ясно обособените бутони, които Ви осигуряват достъп до всички опции - възпроизвеждане и контрол на звука, пауза, смяна на песен, търсене на устройство за сдвояване.

Батерия 4.2V, 4800mAh, издържа до 12ч при нормално използване
Високоговорители (W) 4 + бас (30W)
Дължина на кабела
Захранване Вграден адаптер
Импеданс
Напрежение AC 100V-240V/50-60Hz/30W
Предпазител 1A
Свързване Bluetooth 4.0 ( до 10м ) & 3.5мм жак
Тегло 1330
Устойчив на пръски Да
Цвят Бял
Честотен диапазон 40Hz-20kHz
Техническо ръководство

Този продукт може да закупите също в: