audioCube |Portable| 30W

Портативен говорител Power Cube 3902 WT с батерия

168.00 лв.
Очаквайте скоро

360-градусов звук

AudioCube е портативен говорител от нов клас - предоставя 360-градусов звук, който Ви заобикаля от всички страни. С него не е нужно да стоите отпред, за да се радвате на музиката от високоговорителя. Звукът се носи от всички страни на пространството. Незаменимо усещане и наслада за сетивата! Снабден с Bluetooth, което го прави идеален за дома Ви, а и по време на път.

Функционални предимства

Предвид размерите си, AudioCube пресъздава такъв неповторим бас, че трудно бихте могли да го сравните с друго устройство. Бутон за включване и изключване, който представлява вибрираща плоскост. Снабден е и с LED светлина, за да Ви подскаже за секунди, кога е в работен режим.

Практичност и комфорт

Говорителят разполага с вътрешна батерия, гарантираща Ви преживяване в продължение на 12 часа. Има моменти, когато наоколо не можем да използваме контакт. Това не може да е пречка в случая.

Без обемисти адаптери

Не се налага да разчитате на обемисти външни адаптери, тъй като AudioCube има своя вградена електрическа верига за захранване. Имате пълна свобода да го носите навсякъде със себе си. Забавлявайте се и оценете неговите функционални предимства.

Контрол с лесен достъп

Управлявайте го чрез ясно обособените бутони, които Ви осигуряват достъп до всички опции - възпроизвеждане и контрол на звука, пауза, смяна на песен, търсене на устройство за сдвояване.

Батерия 18500 Li-ion батерия
Високоговорители (W) 4 + бас (30W)
Време за зареждане
Гаранция 2 години
Дължина на кабела
Захранване Вграден адаптер
Импеданс
Капацитет на батерията 4.2V, 4800mAh, издържа до 12ч при нормално използване
Напрежение AC 100V-240V/50-60Hz/30W
Предпазител 1A
Свързване Bluetooth 4.0 ( до 10м ) & 3.5мм жак
Тегло 1330 грама
Устойчив на пръски Да
Цвят Бял
Честотен диапазон 40Hz-20kHz

Ръководство за продукта

Запознайте се подробно с предимствата на продукта и неговите спецификации.

Техническо ръководство

Този продукт може да закупите също в: